hai sa ne vedem in 5 iunie 2024

Antreprenoriat în eCommerce: primii pași, de la teorie, la practică

4 speakeri. Zeci de tactici actionabile. Informatii fresh, de prima mana.

5

iunie 2024

+4

Speakeri

150

Participanti

Bucuresti

BT Stup, Calea Serban Voda 206

doar 27 € 67

Vino la Gomag Meetup Bucuresti!

Astazi este cel mai simplu - dar si cel mai greu - sa iti faci o afacere online de succes.

E simplu, pentru ca ecosistemul de eCommerce din Romania si din lume evolueaza atat de rapid, incat iti pune la dispozitie o multime de solutii pentru a incepe si a creste un business.

Insa e greu, in acelasi timp, pentru ca trebuie sa faci o diferenta puternica pentru a reusi, mai intai la scara mica, apoi la scara din ce in ce mai mare.

Participa la acest eveniment si descopera perspective valoroase de business, din trecut si din prezent, precum si idei pe care sa le testezi pentru a-ti aduce la realitate visul unei cariere provocatoare in antreprenoriat.

Locurile disponibile sunt limitate la 150 de participanti si, din experienta evenimentelor trecute, acestea se ocupa mai repede decat iti vine sa crezi. 

Inscrierile sunt deschise pana marti, 4 iunie sau pana se ocupa toate locurile. Asigura-ti locul acum! 

De ce să te înscrii la  Gomag MeetUp Bucuresti

  • Inveti, la modul concret, din viziuni testate de business si marketing cum sa iti deschizi o afacere si cum sa iti modelezi propriul succes in antreprenoriat - chiar daca esti la inceput si ai minimum de experienta.
  • Ai sansa sa castigi premii constand in carti, acces la diferite materiale educative, prezentari etc. De asemenea, aici poti descoperi raspunsuri profesioniste la intrebarile care te preocupa de multa vreme.
  • Castigi ~4 ore de informatie la foc continuu, sugestii personalizate pentru ideile tale, exemple practice si studii de caz precum si sfaturi din peste zeci de ani de experienta in total in eCommerce.
  • Daca esti antreprenor, om de afaceri sau vrei sa ai in viitorul apropriat o afacere, ai un blog, lucrezi pentru o firma, esti student sau pur si simplu vrei sa inveti despre eCommerce, marketing si vanzare, te asteptam la Gomag MeetUp Bucuresti.

Iata TOT ce urmeaza sa primesti daca rezervi bilete la Gomag MeetUp Bucuresti chiar acum!

Biletul tau de participare la Gomag MeetUp Bucuresti [+ coffee break]

Acces la echipa Gomag fata in fata / Comunitate / Networking

Curs online: Pagina de Produs care vinde

- 16 lectii video + fise de lucru personalizate

in valoare de:

485 Lei

Curs online: Cum obtii testimoniale si recenzii puternice

- 46 min lectii video + Checklist

in valoare de:

457 Lei

Curs Online Structurarea preturilor pentru a castiga mai multi clienti

- 69 min lectii video

in valoare de:

97 Lei

5X Checklist PDF Profitabilitate, Idei de postari, Optimizare oferte, Lead gen & Email + Audit SEO

in valoare de:

250 Lei

Curs online de SEO: Cum faci analiza de cuvinte cheie si castigi clienti din Google - 60 min lectii video

in valoare de:

474 Lei

Economisesti 1763 Lei!

doar 27 € 67

Ia-ti doza extrema de inspiratie de la oameni de business, specialisti de marketing, oameni de vanzari si consultanti, la Gomag MeetUp.

*Lista este in curs de actualizare!

Cosmin DĂRĂBAN

 CEO & Co-Founder 

Andreea RUSZ

Team Leader Customer Support 

00-rares-banescu-300x300

Rareș BĂNESCU

CEO

Irina ZAMFIR

CEO & Founder

Cozmin STOICA

 CEO & Founder 

Răzvan PĂUNESCU

 CEO 

Invata din bune practici, dar, mai ales, invata din lectii reale de business de la oameni care au trecut deja prin ceea ce urmeaza sa treci si tu, si care iti pot semnaliza piedicile sau hop-urile bine de evitat.

15:30 - 16:00

Receptia participantilor

  • Te asteptam pentru inregistrare in locatia evenimentului, BT Stup, Calea Serban Voda 206, Bucuresti, incepand cu ora 15:30, pentru a evita aglomeratia la receptie.
  • Ai timp astfel sa intri in atmosfera de eveniment si sa deschizi primele discutii cu invitatii si colegii nostri, pentru noi oportunitati care te pot ajuta sa iti cresti business-ul.
  • Receptia participantilor se face prin scanarea codului QR de pe biletul de participare, asa ca asigura-te ca il ai la indemana, fie printat, fie pe telefonul mobil.

16:00 - 16:20

Mindset-ul si strategia: care sunt bazele business-ului tau

  • Prima sesiune a evenimentului include detalii despre surprizele pe care ti le pregatim de-a lungul orelor in care vom fi impreuna, precum si informatii concrete pentru planificarea strategiei cand vrei sa deschizi un magazin online.
  • Cosmin Daraban - CEO & Co-Founder @Gomag

16:25 - 16:45

Achizitia si retentia de clienti, gratuit sau premium, fara secrete

  • Vrei clienti pregatiti sa cumpere? Afla cateva strategii de baza pentru lansari eficiente, dar si campanii de achizitie & retentie menite sa iti aduca un flux constant de clienti in magazin.
  • Cosmin Daraban - CEO & Co-Founder @Gomag

16:50 - 17:10

Cum iti faci, practic, magazinul tau online

  • Primesti un adevarat checklist operational pentru pasii de parcurs daca vrei sa iti deschizi un magazin online cu sanse maxime de profit.
  • Andreea Rusz - Team Leader @Gomag

17:15 - 17:35

Kit de campanii: pregateste-ti magazinul pentru vanzari

  • Pregatirea unei campanii care vinde pe bune
  • Optiuni pentru cresterea valorii cosului de cumparaturi
  • Optimizarea magazinului online
  • Actiuni & Idei pentru ce sa faci post-comanda
  • Andreea Rusz - Team Leader @Gomag

17:40 - 18:00

Ce rol joacă online-ul in cresterea afacerilor in 2024

  • Antreprenoriatul - profesie sau vocatie?
  • Cum cresti o afacere in 2024?
  • Care sunt tacticile si instrumentele de marketing pe care este esential sa le folosesti.
  • Rares Banescu - CEO @theMarketer

18:00 - 18:30

Coffee Break

  • Dupa atatea sesiuni facem o mica pauza in care poti savura o cafea in timp ce discuti cu invitatii si colegii nostri la Gomag MeetUp.
  • Pune intrebari, afla raspunsuri si pune bazele unor potentiale colaborari care sa iti propulseze business-ul in top!
  • Pauza include si un timp de 10 minute alocat pentru completarea checklist-urilor primite la eveniment si care iti poate aduce marele premiu - un magazin online la cheie Gomag, gratuit!

18:35 - 19:10

[PANEL] Piața de eCommerce din Romania prin prisma magazinelor online

  • Dialog deschis cu reprezentanti ai unor magazine online de succes din Romania, care vand cu Gomag. Se vorbeste la cald despre evolutia pietei, idei si raspunsuri, strategii si planuri pentru viitor, din care te poti inspira si tu.
  • Ai inclusiv oportunitatea de a le adresa direct intrebari, iar invitatii nostri sunt dispusi sa iti raspunda.
  • Irina Zamfir - CEO & Founder @Horeca Trading Distribution
  • Cozmin Stoica - CEO & Founder @Nomad Parts
  • Razvan Paunescu - CEO @E-kafea.ro
  • Andreea Rusz - Team Leader @Gomag (Host)

19:15 - 19:35

Atelier de Idei: prezentarea strategiei pentru viitorul tau magazin

  • In cadrul evenimentului vei primi mai multe detalii despre ce presupune aceasta sesiune, precum si modul in care iti poti asigura o sansa la castigarea marelui premiu: un magazin la cheie pe Gomag.

19:35 - 20:00

Closing Remarks & Networking

  • Finalul evenimentului va include o recapitulare a sesiunilor de peste zi si sfaturi de ultim moment pentru participanti, impreuna cu o invitatie deschisa la speed networking.

Cine organizeaza Gomag MeetUp Bucuresti

Probabil ne cunosti de la cei peste 4200 de clienti de pe platforma. Sau datorita blogului nostru, unde gasesti mereu continut actualizat care te ajuta sa vinzi online mai mult. Sau prin intermediul Academiei de eCommerce, a cartii "eCommerce no Bull$#!t", a plannerului Made for Business, a evenimentelor, a webinariilor…

Cu ce este diferita platforma Gomag?

Da, stim ca sunt o multime de solutii si platforme eCommerce din care poti alege. Si e greu sa o alegi pe cea mai potrivita, mai ales daca esti la inceput… sau ai trecut deja prin cateva dezamagiri.

Iata ce avem noi diferit:

  • Ai super-module de vanzare, gestiune si marketing direct in platforma pe care nu mai trebuie sa le cauti in alta parte.
    Poti sa faci un landing page singur si extrem de simplu, sa setezi pop-up-uri, sa faci SEO fara sa trebuiasca sa stii cod, sa vinzi direct din blog, ai un CRM nativ, il ai pe GoBot care te ajuta la automatizare… si lista se tot intinde pe masura ce identificam noi nevoi ale clientilor.
  • Preturile abonamentelor se adapteaza la perfectie la marimea afacerii tale si bugetul de care dispui.
    Poti sa incepi sa vinzi cu 7 euro pe luna - adica extrem de putin, fara sa fie nevoie sa stii programare. Practic, asta inseamna ca ai control total asupra business-ului tau.
  • Este o platforma 99% orientata pentru piata din Romania, desi avem si clienti din afara tarii.
    Asta inseamna ca ai deja toate optiunile de integrare cu furnizori de servicii din Romania si international, si nu mai pierzi timp sau bani asteptand dupa programatori. Mai mult, toate materialele din modulul Academia (da, care e in platforma) sunt create de la 0 pentru a te ajuta sa vinzi pe piata romaneasca.

Vezi ce zice lumea despre evenimentele Gomag

"Am fost impresionat de summit, foarte captivant, am avut foarte multe aha-uri, prin intermediul carora sa imi pot imbunatati siteul. Multumesc Si sa ne vedem cu bine la urmatoarele evenimente!"

Gomag Summit & eCommerce Fest

“A fost super, aștept cu nerăbdare următorul eveniment, am mers acolo din Bihor, dar nu regret deloc drumul lung, oboseala, etc. Mi-am propus să devin clientul vostru cât de curând, sunteți o echipă frumoasă și faceți o muncă extraordinară, felicitări!!!”

Gomag MeetUp Bucuresti

La acest SUMMIT am luat foarte multe notițe, am cunoscut oameni noi, am venit cu un vibe foarte pozitiv și cu mult chef și ambiție de lucru. Cu ideea asta am plecat spre București, și asta s-a întâmplat.

Apreciez mult efortul vostru, și ma bucur sa fac parte din comunitatea GOMAG.

Gomag Summit & eCommerce Fest

Participa si tu la 

gomag meetup bucuresti

Vrei sa inveti de la cei mai buni cum sa iti cresti afacerea si sa o propulsezi spre cele mai inalte culmi?

doar 27 € 67