S-au schimbat multe lucruri din 2016, de cand am lansat platforma Gomag pentru prima data in format SaaS.

Pe parcursul anilor am lansat sute de functii, aplicatii si integrari – multe dintre ele unice pentru o platforma eCommerce. 

Ne-am extins serviciile pentru antreprenori, cu instrumente flexibile pentru optimizarea logistica si a strategiei de pret, raportarea datelor de trafic si comportament in site, automatizarea campaniilor Product Listing Ads, iar mai nou, generarea descrierilor de produs cu AI.

Ceea ce la un moment dat era vazuta ca ”doar o alta platforma pentru magazine online” s-a transformat astazi in cea mai mare platforma eCommerce romaneasca, pentru mii de antreprenori care vand online zilnic pe piata din Romania, si nu numai.

Adevarul e ca infrastructura din spatele Gomag este enorma.

Iar costurile noastre pentru a sustine acest mecanism sunt pe masura. 

In spatele platformei investim constant pentru mentinerea securitatii pentru cantitati uriase de date, pentru dezvoltarea si imbunatatirea de functionalitati necesare sau chiar unice, pe care le oferim la unul dintre cele mai mici costuri de pe piata, dar si pentru a asigura necesitatile care, asa cum stii, sunt absolut indispensabile pentru ca un business sa functioneze: spatiul nostru de lucru cu toate utilitatile ale caror preturi au crescut, salarii si alte cheltuieli pentru +50 de angajati, echipamente, asigurari etc.

Pentru a reflecta real valoarea adaugata pe care o oferim, si pentru a ne asigura ca putem continua sa investim in inovatie pentru voi – pe baza feedback-ului primit din partea voastra – astazi anuntam lansarea noilor abonamente Gomag, gandite sa deservesca mai bine atat clientii actuali, cat si pe cei viitori.

Abonamentele trec la nivelul urmator si prin prisma unor actualizari menite sa transforme experienta antreprenorilor si sa ii ajute sa vanda mai usor ca niciodata.

Incepand din 3 iunie 2024, oferta de abonamente Gomag include pachetele Basic, Advanced, Elite si Enterprise. 

Daca esti deja client Gomag si vinzi cu un abonament care nu se regaseste in lista de mai sus, stai linistit, ai optiunea sa continui cu abonamentul tau actual sau sa alegi un pachet mai eficient pentru tine si cresterea magazinului tau.

In acest sens, abonamentele Advanced si Elite vin la pachet cu extra beneficii si oferte speciale pentru clientii existenti care aleg sa vanda cu acestea (oferte valabile pana pe 30 iunie 2024).

Clientii noi pot opta pentru unul dintre cele 4 abonamente disponibile din data de 3 iunie 2024, cu un discount de 30% la plata anuala.

Abonamentul Advanced la Gomag

Lansam abonamentul Advanced la Gomag, iar actualizarile realizate asupra lui il duc la nivelul urmator dintr-o multime de puncte de vedere.

Numarul de produse pe care le poti vinde cu Advanced este de 2000 de produse, ceea ce extinde limita reperelor cu ajutorul carora poti sa faci profit in magazin – chiar daca esti la inceput de drum sau vrei sa iti acorzi timp pentru a acumula experienta in eCommerce.

Odata cu numarul de produse suplimentat, iti oferim in acest abonament aplicatiile Import / Export, care iti vor permite sa iti gestionezi eficient noul numar de produse. “Optiunile de import / export te scapa de o gramada de actiuni mancatoare de timp. Eficientizeaza foarte mult munca”, spun clientii nostri.

Abonamentul Advanced vine si cu 3 GoBoti care sa te ajute – asadar ai extra optiuni pentru automatizarea sarcinilor consumatoare de timp in magazinul tau online.

Iar odata cu trecerea la Advanced, obtii acces si la Gomag Link inclus in plan, pentru a-ti conecta magazinul cu cel al unui furnizor de produse (ori viceversa, daca tu esti furnizor pentru un client Gomag).

Pentru toate aceste beneficii suplimentare, precum si modificari valoroase pe viitor (asa cum te-ai obisnuit deja), planul tarifar Advanced este de 37 de euro.

Asa cum am mentionat mai sus, lansarea acestui pachet aduce cu sine o oferta speciala pentru clientii Gomag, fie ca detii deja un magazin, fie ca vrei sa deschizi unul nou.

Iti oferim 30% discount la alegerea unui abonament anual Advanced!

Pont! Clientii existenti au extra beneficii, care iti vor fi comunicate incepand din 3 iunie in admin. Oferta este valabila daca alegi pana pe 30 iunie 2024 sa continuam colaborarea cu abonamentul Advanced.

Cu Advanced, punctul de start pentru magazinul tau evolueaza intr-o adevarata platforma de lansare pentru ca tu sa obtii mai multa vizibilitate, pentru mai multe produse, cu mai putine batai de cap.

Abonamentul Elite la Gomag

Planul Elite este un nou abonament echipat cu tot ce ai nevoie pentru afacerea ta aflata in plin proces de crestere.

Daca ai un abonament mai mic, noul abonament Elite iti propulseaza business-ul cu extinderea limitelor, precum si acces la mult-mult mai multe inovatii, integrari si aplicatii decat ai acum.

In primul rand, cu abonamentul Elite poti vinde pana la 10.000 de produse. Daca planul tau e sa iti extinzi portofoliul de produse – ceea ce fac multe magazine online in zona de crestere – aceasta este o veste excelenta pentru tine.

Apoi, cu Elite poti folosi 10 GoBoti pentru a automatiza task-uri legate de gestiunea produselor, a clientilor, a comenzilor ori a comunicarii cu clientii post-comanda, asa cum iti doresti.

Elite iti ofera acces la peste 80 de aplicatii din platforma, printre care se numara, de exemplu, modulul de fidelizare al clientilor, cu ajutorul caruia poti oferi puncte de fidelitate in magazin, sau poti trimite invitatii pentru crearea unui program referral. 

Ori modulul B2B, ce iti ofera optiunea de a crea grupuri segmentate de clienti in magazin. Odata ce creezi aceste grupuri, apar zeci de conditii pentru segmentarea ofertelor si a comunicarii, pe care le poti face atat in magazin, cat si in afara lui!

Un alt avantaj major este serviciul custom de integrare ERP ce devine disponibil in acest abonament, dar si acces la API si Webhooks pentru ca tu sa iti poti integra si mai bine magazinul Gomag in ecosistemul business-ului tau.

Practic, cu Elite, posibilitatile de scalare a magazinului tau devin reale, pentru ca pur si simplu ai la indemana mai multe instrumente construite special pentru a-ti sustine vanzarile.

Pretul abonamentului Elite este de 97 eur + TVA. 

In plus, fie ca deschizi un magazin nou pe platforma, fie ca vinzi acum cu un abonament mai mic si decizi sa mergem mai departe cu Elite, avem oferte de neratat pentru tine.

Iti oferim 30% discount daca alegi un abonament anual Elite!

Pont! Clientii existenti au extra discount + aplicatii incluse care sunt uzual disponibile in abonamentul Enterprise. Vezi din 3 iunie detalii in admin. Aceasta oferta este valabila daca alegi noul abonament Elite pana pe 30 iunie 2024.

La Gomag adaugam aproape lunar noi functii, optimizari si integrari pentru magazinele care aleg sa vanda cu noi. Stim ca odata ce tu si echipa ta cresteti, aveti nevoie de mai mult din partea noastra. 

Cu abonamentul Elite vrem sa te ajutam sa apesi pedala de acceleratie si sa iti duci magazinul la potentialul maxim, pentru ca toate beneficii si instrumentele suplimentare incluse in acest plan au rolul sa te ajute sa atragi si sa mentii mai multi clienti, pentru mai mult timp, pentru mai mult profit.  

Misiunea Gomag: construim impreuna viitorul pietei de eCommerce 

Ne-am dorit de la inceput sa simplificam partea tehnica a carierei tale in antreprenoriat. Cu Gomag poti vinde online mai rapid si mai simplu, fara sa ai nevoie de ajutorul unui programator la tot pasul si fara sa iti risipesti bugetul.

Pe masura ce piata si vanzarile online se schimba, continuam sa inovam pentru a ne asigura ca suntem cu un pas inaintea nevoilor tale. 

De aceea, scopul noilor abonamente Gomag este sa iti ofere mai multa flexibilitate in strategia de vanzari, dar si imboldul pentru a face pasul spre cresterea afacerii tale.

Daca vinzi deja cu Gomag, iti reamintesc ca ai timp sa iei cea mai buna decizie pentru tine, indiferent ca alegi sa ramai pe abonamentul actual sau vrei sa migrezi pe un abonament mai bun.

Colegii mei sunt pregatiti sa iti ofere toate raspunsurile de care ai nevoie, precum si acces la ofertele promise.

Pentru informatii detaliate despre ce include fiecare plan Gomag, revenim curand cu o noua pagina de preturi, precum si informatii dedicate direct in panoul tau de administrare.

Multumim pentru sustinere si spor la vanzari!

*Pentru clientii existenti: Chiar daca lansam aceste noi abonamente, clientii existenti au optiunea sa ramana in continuare cu abonamentele pe care le utilizeaza acum. In schimb, la alegerea migrarii pe unul dintre noile abonamente, clientii existenti se bucura de extra beneficii si discount-uri exclusive. Termen limita al ofertelor: 30 iunie 2024

Pentru clientii noi: incepand din data de 3 iunie 2024, clientii noi vor putea opta pentru unul dintre abonamentele din aceasta lista: Basic, Advanced, Elite sau Enterprise. Lansarea noilor pachete vine cu un discount de 30% la alegerea unui abonament anual.

Cosmin Daraban