Vino in echipa Gomag ca intern pe Customer Service!

[Baia Mare]

Cauti un loc de munca stabil, plin de satisfactii si cu potential pe termen lung?

Incepe cu un internship de 3 luni in echipa noastra!

Daca esti din Baia Mare sau imprejurimi, ai pana in 25 de ani si iti doresti o cariera in industria de IT,

trimite-ne CV-ul tau pana pe 15 septembrie!

Ce presupune un internship pe Customer Service la Gomag?

  • Ai timp 3 luni de zile pentru a invata platforma Gomag in detaliu si a acumula cunostinte solide de e-commerce , astfel incat sa poti gestiona orice situatii si intrebari de la clienti 
  • Pui in practica lucrurile pe care le inveti si castigi experienta profesionala in cea mai mare platforma eCommerce romaneasca 
  • Ai un mentor dedicat si lucrezi intr-o echipa unita, unde colegii sunt mereu pregatiti sa te ajute
  • Esti recompensat(a) pentru munca ta - acesta e un internship platit + te bucuri de extra beneficii la birou
  • Iti maximizezi sansele pentru a obtine un full-time job la Gomag, pe perioada nedeterminata!

Te stii om cu rabdare, implicare si te descurci rapid in orice situatie? Esti in cautarea unui loc de munca mai bun decat cel actual sau tocmai ai terminat studiile si nu stii incotro sa te indrepti?

Te invitam sa devii unul dintre internii nostri la Gomag, in biroul din Baia Mare.

Deschidem perioada de aplicare la internship 2024 pana pe 15 septembrie, iar apoi vom selecta cativa oameni cu potential carora le vom oferi training, salariu si experienta practica pe zona de Customer Service, timp de 3 luni. Speram sa te numeri si tu printre ei! 

In urma perioadei de internship, iti cresti enorm sansele de a dezvolta o cariera de succes la Gomag, pe termen lung.

Ai pana in 25 de ani si vrei sa devii unul dintre internii Gomag?

Trimite-ne CV-ul tau acum!

Calitatile pe care le cautam la internii nostri:

  • ai abilitati tehnice de baza
  • esti pasionat(a) de interactiunea cu oamenii & sociabil(a
  • ai spirit de observatie si atentie la detalii pentru a asigura calitatea si corectitudinea informatiilor. Nu eziti sa pui intrebari, pentru a te asigura ca rezolvi corect o sarcina.
  • comunici usor, atat conversational, cat si in scris, cu diverse tipologii de oameni
  • esti o fire activa si ai capacitatea de a lua decizii rapide, chiar si sub presiune
  • ai capacitatea sa lucrezi cu termene limita
  • ai capacitatea de a lucra atat in echipa, cat si pe cont propriu
  • cunosti o limba straina (engleza, cel putin)
  • esti deschis(a) la feedback-ul constructiv, iti asumi responsabilitatea cand e cazul si depui eforturi pentru a-ti optimiza munca 

Care vor fi responsabilitatile tale ca intern la Gomag?

  • Vei invata platforma Gomag in amanunt astfel incat sa poti diagnostica, rezolva situatii si identifica solutii pentru problemele cu care se confrunta clientii platformei
  • Vei exersa cum sa gestionezi apeluri, email-uri si tichete din partea clientilor
  • Te vei antrena cu diverse scenarii pentru a rezolva cat se poate de rapid situatiile pe care le semnaleaza clientii
  • Iti vei ajuta colegii in rezolvarea situatiilor ce tin de serviciile si platforma Gomag cu ajutorul nivelului tau de expertiza.
  • Munca ta va presupune gestionarea anumitor date personale.

Ce iti oferim la Gomag:

  • Contract de munca pe perioada determinata de 3 luni
  • Esti recompensat(a) financiar cat dureaza internship-ul
  • Ai acces la training specializat pentru a-ti asigura sansele unei cariere full-time, plina de satisfactii
  • Primesti acces la extra materiale educative, gratuit 
  • Te bucuri la maximum de experienta lucrului in echipa noastra: iesiri ocazionale, fructe proaspete, cafea la discretie, super birou etc.
  • Sansa unei cariere full-time in echipa Gomag

Restul te lasam sa le descoperi pe parcurs. 😉

De ce sa devii intern in echipa Gomag la biroul din Baia Mare

Despre Gomag. Cine suntem noi?🚀

Salut, noi suntem echipa Gomag. Ne pare bine de cunostinta!

Deocamdata, suntem o echipa de +40 de oameni cu diferite cunostinte legate de online si eCommerce, de la programatori, front-developeri, designeri, testeri, client manageri, pana la oameni de SEO, Social Media, PPC, copywriteri si marketeri.

Pe cat de diverse sunt interesele si obiceiurile noastre, pe atat de diverse sunt si magazinele care vand cu ajutorul platformei Gomag. Avem peste 4200 de clienti magazine online de fashion, cadouri, bijuterii, cosmetice, unelte, home & deco, IT&C, librarii, florarii si muuulte, multe altele.

Cum ii ajutam pe clientii nostri sa vanda mai mult?

Am creat de la 0 cea mai mare solutie eCommerce romaneasca – platforma Gomag pentru magazine online care vor sa isi propulseze business-ul in top. N-o spunem doar asa, ci ne bazam pe feedback-ul pe care il primim de la super comunitatea noastra.

Ce ne face diferiti sunt sutele de module si functionalitati care iti permit sa deschizi, sa lansezi si sa cresti un magazin online simplu, rapid si usor. De exemplu, gestionarea unei comenzi dureaza doar un minut, integrarile cu cei mai populari furnizori de servicii (ex. curierat, plati online, facturare, efulfillment etc.) sunt gratuite…

… iar platforma chiar te ajuta sa vinzi! 

Avem module native in platforma pentru marketing in site si vanzare, GoBoti – primii roboti pentru automatizare dezvoltati nativ intr-o platforma eCommerce romaneasca, dar si o echipa de suport super rapida, gata sa ofere raspunsurile potrivite pentru orice au nevoie clientii.

Suntem cunoscuti si pentru continutul pe care il punem la dispozitia comunitatii noastre prin Academia de eCommerce, Doza de eCommerce by Gomag, blogul Gomag, cartea eCommerce no Bull$#!T, cursuri, webinarii, evenimente si video-uri tutorial.

Scopul nostru e sa avem clienti care sunt mandri ca vand #cugomag, lucru ce se intampla deja.

Vrei sa faci parte din echipa care are satisfactia de a face toate aceste lucruri? ⬆️ 🏆

Pe langa beneficiile despre care am vorbit putin mai sus, vei munci intr-un mediu de lucru dinamic, greu de gasit in alta parte.

Suntem profesionisti, specialisti cu diploma in diverse domenii, insa intre noi nu exista diferente. Poti sa vorbesti deschis si sa ceri ajutorul oricarui coleg, incepand de la CEO si CTO.

Fiind internul nostru pe Customer Service, vei fi responsabil pentru actiunile si performantele tale, iar daca esti dispus sa inveti cat mai mult si sa te implici impreuna cu restul echipei astfel incat lucrurile sa mearga ca pe roate, ai toate sansele sa ramai full-time alaturi de noi, pentru o cariera extraordinara.

Mai mult, iti va placea la nebunie biroul nostru din Baia Mare.

Suntem la inaltime – la propriu – asa ca avem una dintre cele mai frumoase panorame din oras. Plus ca vei lucra cu tehnologie de ultima generatie. Plus ca ai spatiu de muncit, de gatit, de joaca si de stat la soare.

Vrei sa participi la un internship platit de Customer Service Specialist Gomag, pentru o cariera stabila financiar si de viitor?

Trimite-ne CV-ul tau pe adresa [email protected] pana pe 15 septembrie 2024 si nu uita sa ne spui neaparat (in email sau in CV) de ce crezi tu ca te potrivesti pentru a fi intern in echipa noastra.

Ulterior, daca esti selectat(a), te vom contacta pentru o discutie.

Verifica sa raspunzi la cerintele noastre, pentru ca nu vrem sa pierdem timpul – nici pe al tau, nici pe al nostru.

Nu te regasesti in cerinte, dar stii pe cineva care o face? Trimite-i anuntul nostru. Iti vom ramane vesnic indatorati 🙂

Anuntul este de actualitate si acum, cand il citesti.

Acord GDPR

Aplicand pentru aceasta pozitie, va exprimati consimtamantul ca noi, SILKWEB S.A. (sau SILKWEB), cu sediul social in Mun. Baia Mare, Str. George Cosbuc, Nr. 25A, Ap. 50, jud. Maramures, J24/1758/2005, C.U.I. RO18067119, sa va prelucram datele personale existente in cuprinsul CV-ului (cum ar fi datele de identificare si de contact, date privind educatia, calificarile si experienta profesionala, fotografia si orice alte date personale pe care CV-ul d-voastra le contine ).

Vom prelucra datele dumneavoastra in scop de recrutare pentru pozitia pentru care ati aplicat. Datele vor fi prelucrate in temeiul consimtamantului dumneavoastra, si de asemenea in baza intentiei dumneavoastra de a intra intr-o posibila relatie contractuala cu noi, in conformitate cu principiile si obligatiile instituite de G.D.P.R./R.G.P.D. si cu respectarea drepturilor dumneavoastra, doar pentru durata necesara pentru atingerea scopului indicat mai sus, care nu va fi mai mare de 1 an.

Potrivit G.D.P.R., aveti dreptul de a va retrage in orice moment consimtamantul, printr-o simpla cerere adresata noua la coordonatele de contact de mai jos:

-prin servicii postale la adresa: Mun. Baia Mare, Str. George Cosbuc, Nr. 25A, Ap. 50, jud. Maramures;
-prin email la adresa: [email protected]

Pentru mai multe informatii cu privire la datele personale si drepturile dumneavoastra in legatura cu acestea, va rugam sa consultati politica noastra de prelucrare a datelor personale, disponibila aici: https://www.gomag.ro/politica-de-confidentialitate sau sa va adresati persoanei responsabile cu protectia datelor din cadrul societatii noastre, [email protected].